Friday, October 10, 2008

vark

Nii palju on vahepeal juhtunud, et ei teagi kust alustada. Esimene ohtu hostelis oli lobus. Tutvusime inglastega ja kohalike backpackersitega. Hommik oli veel lobusam. Naiteks Tults lendas narist alla, koik 19 peduiini naersid:)
Linna peal tuiasime ka ringi, pargis tuli meie juurde keegi Steve..uliveider kuju, raakis et sai just oma raamatuga uhele poole, oli ulivaimustuses sellest, aga millest ta tapselt kirjutas ta oelda ei osanudki. Tahtis meile oma raamatu anda, aga me ei viitsinud oodata. Tuup jallitas meid meie hostelisse, seal ta meid oma brozuurraamatuga ootas.
Ohtul laks peoks. Meie couchsurfing.comist leitud sobrad kutsusid meid kruiisilaevale, kus uks neist oli dj. Teemapidu oli, koik olid nohikud, alguses pakkusin, et siinne fasjoon ja tundsime end veits kahtlaselt. Paari joogi parast suhtlesime kohalikega ja rokkisime tantsuporandal..(halb sonadekombinatsioon:) Laevalt saime maha kell 23.oo ja pidime edasi suunduma kuhugi. Probleem oli aga selles, et meie autojuht oli selleks ajaks juba nii purjus, et heitis tanavale pikali. See koik loppes sellega, et hmm..noo marksonad on Alf roolis, vastasuunavoond, maantee, auto valjasurnud..Aga vahemalt saime poole tee peale, siis tuli Mikei vend meile jargi. Nii et vanem generatsioon, kes seda nuud luges, arge muretsege, we wont drink and drive..enam!
Nuud on hommik kerge pohmelliga, koik koristavad. Need, kelle juures me oleme on neli uliopilast. Mike opib kunsti, reisib palju ja teab koigest koike. Uks must tuup, keda me Sultaniks kutsume, on parit Sri Lankalt, naljakas tuup, me meeldime talle arvatavasti, mangib kriketit. Tom - dj, meie lemmik, surfipoiss, selline poiss keda eestlane Cosmo Kuukompu lehekuljelt leida voib. Alaine on ka, see on see tuup, kes end nii mallu suutis juua, et viskas end tanavale pikali, arvatavasti oleks ta sinna ka surnud kui me talle ta jopi peale poleks visanud. Ahjaa ja neil on sambaband, muusikud koik.
Tana lahme randa. Enne seda aitame poistel koristada. Inimesed voivad meist valesti aru saada siin. Meie iroonilisest huumorist ei saada aru, et jah, kui nalja viskame, siis ainult meie naerame.

Palju on juhtunud nende kolme paeva jooksul, raske on emotsioone edasi anda ja tagantjargi on raske kirjutada. Koduigatsust ei tule siin vist niipea, tagasi kull ei kutsu

4 comments:

Unknown said...

sa oleks pidanud mu ka kaasa võtma, aussie

Unknown said...

kui ma tavaliselt ei ole teiste peale eriti kade, siis sina, mari, oled selle nüüd saavutanud!!!!

Silja said...

oh kui äge, et sul on äge.
ja see on hea, et sind tagasi ei kutsu, siin on debor.
olge paid! :)

Andro said...

Kui farmis perse uppis vilju hakkad noppima ku"ll siis tagasi kutsuma hakkab !!!