Saturday, October 11, 2008

tsukkeltsuklon

Laupaeval kaisime rannas - mina, Alf, Tuuli, Mike, Tom Cruz, Tom Hanks ja nende koer George. Ilm oli ilus, ookean helesinine, lained, ulitsill.

Jargmisel paeval pidime Mike vennaga minema Spring Valleysse veini jooma, aga me ei joudnudki sinna.Ohtu veetsime suburbis. Suutsime kenasti Tomi purju joota. See oli talle vist esimene kord:)Hommikul oli mida meenutada!
Viimased paar paeva oleme proovinud tood leida. Erilist edu pole veel saavutanud, aga tana ohtul teeme cv-d valmis ja homme kammime kohvikud labi.
Eile kohtasime eestlasi Perthis. Kuuldavasti on neid igas packpackersis kuskil 4-5. Oo veetsime Bambuu hostelis, kus sai teiste backpackersitega veini joodud ja trallitatud.
Nii palju on juhtunud, et ei meenugi. Uks ohtul tegime teeohtu Sabashiga. Ta on parit Sri Lankalt ja budist. Raakisime kultuuride erinevusest ja kommetest. Naiteks tema kodumaal on nii, et kui tahad naist votta, siis saad seda teha siis, kui sinu vanemad on sellega pari ja kui te kuulute uhte klassi. Sabash armus uhte vaesesse tudrukusse, aga nad ei saanud koos olla, sest Sabashi papsile see ei sobinud ja too laks relvaga ahvardama, et misasja, meie perekonnad ei kuulu samasse kasti. Nagu seebikas! Aga see Sabash on ulitsill kutt, naftasheigi poeg, aga raha ei ole tema jaoks oluline. Oluline on, et sul on sobrad ja et sa naudid oma elu.
Nuudseks oleme ka too leidnud. Jargmisel nadalal porutame Perthist kagusse kohalikku maapubisse koogiabilisteks ja ettekandjateks. See on hea, et saame sinna koos minna ja mis veel parem on see, et raha ei kulu seal ka nii palju. Arvatavasti oleme seal max kolm nadalat, siis vaatab mis edasi teeme.
Tana on viimane ohtu Rivertonis. Nadalavahetuse veedame backpackersis ja Northbridges - kohalik peotsoon:)
Trenni teeme siin ropult, paevas konnime kuskil 12 kilti maha, lihtsalt ei saa aru kus oleme ja eksleme mooda suburbi tanavaid.

3 comments:

Unknown said...

kust te need sõbrad leidsite?

Andro said...

Hahahhahaha...raha pole oluline...kui ma nafta sheigi poeg oleks, siis poleks mulle ka raha oluline !!!

marianne said...

couchsurfing.comist