Thursday, October 9, 2008

isver-susver!

Eile hommikul kell 3 joudsime Perthi. Soitsime kesklinna Globe hostelisse. Otsustasime siiski kella 10ni linnas ringi vaadata, et mitte maksta paari tunni eest 26 dollarit. Kella poole seitsmeni suutsime lageda taeva all olla, siis laksime hostelisse. Hullult sobralik administraator, kellele meie pakutud leib ei kolvanud, motles et see on sokolaad, saatis meid tuppa - korralik ullatus oli! Tuba on rott, 19 peduiini, koik mehed. Koige hullem on lehk, soki ja higi hais. Rove. Panime ventilaatori taisvoimsusel toole, muidu poleks vist ellu jaanudki. Vaga naljakas igatahes:)
Paeval laksime linna peale. Leidsime hea soogikoha, ettekandja soovitas paremat hostelit, vaatasime selle ule. Suhteliselt kindel, et homme oobime seal. Plaan on ka varsti toole minna - elu pole siin just koige odavam.

Koige lahedam on see, et inimesed on nii avatud ja sobralikud. Mitte lihtsalt sobralikud vaid tunnevad pariselt huvi ja tahavad aidata. Abi on meil siin vaja - orienteerumine linnas on nullilahedane. Hetkel igatseme koige rohkem tapitahti, wifit ja kaubamaja soogiosakonda.

No comments: