Monday, February 9, 2009

uudiseid

Nadal tagasi algas St. Kilda fest. Puhapaeval oli terve Fitzroy street geiparaadi tais, see on Austraalia suurim geipidu. Paris kahtlane paev oli. Olin sel ajal just tool. 97% kes meie restosse tulid olid kas geid voi nende vanemad, kes a la olid endale vikerkaarevarvid kaela riputanud, et jei mu laps on gei. Uhesonaga, veits kentsakas... Viimasel ajal on uldse siin vaga palju omasooiharlust tanavatel naha. Ja mitte niivord noorte, vaid vanade meest ja naiste, nii 40/50aastaste seas. Eile oli festivali suurim pralle. St.Kildasse oli ule 300 000 inimese kokku labustama tulnud. Tudrukud said seda melu natukenegi nautida, ise olin (ullatus) 13 tundi tool.
Vahepeal muutusid ilmaolud siin paris rajuks. Laupaeval pidime kannatama ule 44kraadist kuuma. Onneks kestis vaid uhe paeva. Eelmine nadal kestis taoline kuumalaine kuskil 4 paeva. Suht rove, magada ei saa, hingata ei saa, nii palav lihtsalt.
Plaanime plikadega farmi ara minna. Saaks raha teenida, et kuhugi Surfersisse voi Brisbanei soita. Lisaks sellele tahaks hullult langevarjuhuppe ara teha, sukelduma minna ja muid kulutusi teha. Uhesonaga, raha on vaja:)
Paris hullud lood on Victorias ka nende tulekahjudega. Tanaseks on kuulutatud ule 100 inimese surnuks, paljud on kadunud ja miljonid kodud havinenud. Jalgisin tana uudiseid, paris kurb oli ikka vaadata. Lehes kirjutas, et see olukord meenutab Armageddonit, eks ta suht sarnane ole. Meieni pole tuli joudnud. Ei tea, mis lehed kodus sellest kirjutavad, aga emade rahustamiseks pean ikka kirjutama, et Melbourneis ON taiesti ohutu olla.

No comments: