Tuesday, January 27, 2009

kuumalaine!

..hipilik sunnipaev algas backpackersi rahva ja kolme gooneikastiga ning loppes uhes St. Kilda klubis... rohekm sonu pole vaja. Meil oli ulifan, ulihipilikult fun!
Jargmine paev oli raske, peale viietunnist und komberdasin kuidagi toole. Metsikult kiire oli seoses Australia Dayga. Nagin 20 poolalasti meest mooda Fitzroy tanavat jooksmas, rohkem miskit markimisvaarset sel paeval ei juhtunud. Tuupiline punane puha, nagu meil Eestis jaanipaev, aga ilma lokkesse huppamiseta.
Alis tuleb minu too juurde toole, loodetavasti. Seega ei pea ta enam kell 5 hommikul trammi peale huppama ja orjatood tegema. Trammidest raakides.. eile sattus Tuuli paris suurtesse seiklustesse. Suht tuupiline:). Motles, et soidab janest ja istus trammis kuni tulid kaks erariietes tuupi peale ja kusisid, et naita piletit. Tuuli tombas taskust paar paeva vana pileti valja. Tuubid vaatasid, et misasja, see on ju vana pilet. Tuuli manas naole oma mis-toimub-ma-ei-saa-aru pilgu ja utles, et ostsin kuskilt kioskist 15 doltsiga (tegelt maksab poes kuskil 2 voi 6 doltsi) ja et kioskionu oli oelnud, et saab soita kaua-kaua sellega. Raha Tuulil ka ei olnud ja valetas, et on alles 2 paeva Melbourneis olnud ja et tal on nii kahju, ja et nii jube lugu ikka kull ja et dokumenti (et trahvi teha) ka ei ole kaasas. Lubas maha minna ja raha valja votta, et pilet osta. Uhesonaga v e d a s ! Trahv oleks kuskil 175 dolti olnud, terve nadala uuriraha! Lisaks sellele kondis ta suurest hirmust kuskil 15 kilomeetrit ja mingid tuubid jallitasid teda autoga...Selliseid asju juhtub ikka ainult Tuuliga:)
Eile kaisime inimestega Albert Pargis barbequel, voi noh, mis barbeque inimesed nuud meie ka oleme, aga veini sai kull trimbatud:)
See nadal on siin ikka meeletult kuum, tana ule 40 kraadi, paris hull. Tuled pesemast, lahed kaheks minutiks valja ja pead uuesti pessu minema. Homme on mul ule kahe nadala vaba paev, saab randa minna! Ooo ja koigele lisaks on homme palgapaev!

No comments: