Thursday, January 8, 2009

melbourne

Huh. Okei kust alustada? Hmm.. kaisime Austraalia vanimas zoos, nagime kooalapoisse ja kanguruid. Katsuda ei saanud, jama. Alisi unistuse taitsime, nagi nokklooma ara! Pilet oli suht kallis 23 doltsi, aga oli vaart seda! Great Ocean Road Touril kaisime. Terve paev mooda magesid ja ookeanikallast soitsime. Vagev! Nagime koaalasid vabas looduses, magesid, surfareid:), London Archi, vihmametsas kaisime, 12 apostlit paikese loojudes. Uhesonaga ahhetasime terve paeva. Hmm, St. Kildas Port Phillip Bay muulil nagime vaikeseid pingviine, kaugelt aga siiski. Vana aasta saatsime ara St. Kilda beachil. Siin on palju venelasi. Hommikul arkasin saiapats kotis, keegi meist varastas selle. Lobus vahemalt!
Hmm, mis veel.. Muide Alf laks elama linna, Melbournei city centerisse. Aga nuud tuleb tagasi, tahtis end proovile panna, seal too leida ja nii. Igatseb, selle parast tuleb kohe nuud varsti tagasi.(Ootame Sind!:)
Raha hakkab otsa saama, otsime tood. Pean valetama, et jaan siia veel 9ks kuuks. Tana oli proovikas, kutsuti tagasi ka, omanikud on kuskilt Itaaliast vist. Motlevad, et olen lammas, pean ainult laudu katma hetkel. Iiigav ju! Oh well, peaasi, et toole saaks!
Mis veel, tunnen, et kirjutamisoskus on taiega alla kainud. Raagime ka suht vigaselt juba. Naljakas.

3 comments:

Unknown said...

no see oli ikka pikk ylevaade : P

marianne said...

no mida?

marianne said...

mulle meeldib see lause siin on palju venaelasi. random